Anahtar Kelimeler:

Mazbata Alıp İşe Başladılar

Mazbata Alıp İşe Başladılar

 İlk Ziyaret Demir’den

Geçtiğimiz hafta sonu yapılan kongrenin ardından Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Başkanlığına seçilen Ekrem Gök, Adliye Sarayına giderek seçim kurulundan mazbatasını aldı.

Görev Dağılımı Yapılıyor

TSO Başkanı Ekrem Gök, mazbatasını İl Seçim Kurulu Hakimi Cemal Tayyar Selük’ten aldı. Başkan Gök’e mazbata alımında Meclis Başkanı Bekir Şahin eşlik etti. Yeni yönetim ile bir araya gelen ve görev dağılımı yapan Gök, 29 Mayıs’ta ise meclisi toplayarak bütün komisyonlara görevler vereceklerini söyledi. 4 yılın hedef çizelgesini dizayn edip birinci hedeften başlayacaklarını dile getiren Gök, ayrıca yeni TSO binasını en kısa sürede yapacaklarını vurguladı.

Tebrikleri Kabul Ediyorlar

AK Parti İl Başkanı Mehmet Demir ve beraberindeki il yönetimi ile Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur yeni göreve gelen TSO Başkanı Ekrem Gök ve Meclis Başkanı Bekir Şahin’i ziyaret etti. TSO Başkanı Gök ve Meclis Başkanı Şahin’e ilk resmi ziyaret AK Parti yönetimi ve Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur’dan geldi. AK Parti İl Başkanı Mehmet Demir ve beraberindeki il yönetiminin yanı sına ziyarette bulunan Yahşihan Belediye Başkanı Sungur’da yeni göreve gelen Gök ve Şahin’e başarılar dilediklerini belirterek Kırıkkale adına önemli işler yapacaklarına inandıklarını söylediler. AK Parti İl Başkanı Mehmet Demir ise Ticaret ve Sanayi Odası’nın şehre önemli katkılar sağlayacağına inandığını belirterek yeni yönetime başarılar diledi.



  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli