Anahtar Kelimeler:

‘Her Aile Bir Destandır'

‘Her Aile Bir Destandır

 Anne Baba Teması İşlendi

Kırıkkale Eğitimciler Derneğinin (KEDER) tarafından organize edilen ‘Her Aile Bir Destandır’ konulu etkinlikle anne baba teması işlendi.

Katılım Yoğun Oldu

KEDER tarafından organize edilen ve Akşemsettin Ortaokulu öğrencilerinin sergilediği gösterilerle aile kavramının önemi vurgulandı. Her Aile Bir Destandır teması altında gerçekleştirilen etkinlikte özellikle anne ve babaların önemi vurgulandı. Makro AVM’de gerçekleştirilen etkinliğe KEDER Başkanı Hadi Yaman, Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Kılıç, Akşemsettin Ortaokulu Müdürü Yaşar Düzen, Kızılırmak Anaokulu Müdürü Yetiş Şahin, öğretmenler ve çok sayıda veli katıldı.

Faaliyetlerimiz Devam Edecek

Programda konuşan Yalman, derneğin amaçlarının en başında topluma hizmet etmenin geldiğini belirtti. Dernek faaliyetlerinin sürekli olarak devam ettiğini dile getiren Yalman, “Topluma hizmet etmek bireylerin hem eğitim ve öğretim hem de yaşamlarına nasıl yardımcı olabiliriz çalışmalarını yapmaktayız.  Kırıkkale’mizin Akşemsettin Orta Okulunun bu faaliyetlerinde de bize düşen görevlerimizi yaptık. Mutluyuz her zamanda bu görevlerimizi yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Duygu Dolu Anlar Yaşandı

Programda Mehmet Valioğlu Orta  Okulu öğrencileri folklar gösterisi sundu. Öğrenciler tarafından gerçekleştirilen şiir dinletisi de salonda duygu dolu anlar yaşanmasına neden oldu. Ayrıca program kapsamında kum sanatı ustası Veysel Çelikdemir de sahne alarak Makro AVM Sinema Salonu film perdesine yansıttığı kum sanatı gösterisi ile katılımcıların beğenisini kazandı. Aile kavramının öneminin vurgulandığı etkinlik kapsamında İslamda Aile Konulu sunum da gerçekleştirildi. Programın sonunda en iyi anne ve en iyi baba seçilen Kırıkkale Kızılırmak ana okulu müdürü Yetiş Şahin ve eşi Döndü Şahin’e  Plaket ve çiçek takdim edildi. Katılımcılar okul öğretmenlerine teşekkür ederek çocukların bu yetenek ve başarılarını ortaya çıkardıklarından dolayı  tebrik ettiler.



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli