Anahtar Kelimeler:

‘Yürüyen Değil Koşan Bir TSO Olacağız'

‘Yürüyen Değil Koşan Bir TSO Olacağız

 Başkanlar Ve Yönetim

Gazetecilerle Buluştu

Geçtiğimiz hafta yapılan kongre sonrası Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı seçilen Ekrem Gök, basın mensupları ile kahvaltıda buluştu.

Tüm Kadromuzla Destekliyoruz

Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde yeni başkan seçilen Ekrem Gök, dün sabah kahvaltısında bir araya geldi. Gök yaptığı açıklamada, “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanlığı görevine geldiği tarihten bu güne kadar yapmış olduğu projeler ile M. Rifat Hisarcıklıoğlu Küresel Aktör rolünü başarılı bir şekilde gerçekleştirmiştir. Kırıkkale’ye her zaman destek veren ve desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası olarak 2013 Ağustos ayında yapılacak olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanlık seçiminde adaylığını tüm kadromuzla destekliyoruz” ifadesinde bulundu.

Çalışmalar Sürüyor

Gök her zaman gazetecilerin yanında olduklarını ve desteklediklerini ifade ederek, “Biz burada 10 kişiye hitap ediyorsak. Siz binlerce kişiye ulaşabiliyorsunuz. Bu manada yaptığınız ve yapacağınız haberler bizim için çok önemli. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi. Gök Kırıkkale’nin her zaman gelişip, güzelleştiğini ifade ederek, “Yapılacak olan Mühimmat Organize Sanayi Bölgesi için çalışmalar sürüyor. 600 dönümlük arazi üzerine kurulacak olan Organize Sanayi Bölgesi için Kırıkkaleli kendi iş adamlarımız ile de görüşeceğiz ve İstanbul’dan Ankara’dan gelecek yan sanayi üretimini kendi kendimize yapmaya çalışacağız” diye konuştu.

Teşekkür Etti

Her zaman yürüyen bir TSO değil koşan bir TSO olacaklarını ifade eden Gök, “Şehir içine yapılmasını planladığımız Ticaret ve Sanayi Odası binası için çalışmalarımız sürüyor. Şehir dışına değil de şehir içinde olursa bu binamız. Daha fazla kişi ile görüşme imkanımız olur. Yani yeni binamızın daha çok halka açık bir bina olur” dedi. Düzenlenen toplantı gazetecilerin soruları ile devam etti. Gök katılımlarından dolayı basın mensuplarına teşekkür etti. 



  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli