Anahtar Kelimeler:

Çevre Hepimizin Geleceğidir”

 Çevre Hepimizin Geleceğidir”

 5 Haziran Dünya Çevre günü münasebetiyle Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Turgut Çiçek ve müdür yardımcıları Kırıkkale Valisi Ali Kolat’ı makamında ziyaret etti.

Geleceğimizi Koruyalım

Çevre Günü nedeniyle Vali Kolat’ı ziyaret eden İl Müdürü Çiçek, Kolat’a çevre konusunda verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti. Çevre Günü dolayısıyla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın ve taşra teşkilatının ülke genelinde yaptığı çalışmalardan dolayı tebrik eden Vali Kolat, ilimizde de bu anlamda çalışmalar yapıldığın dile getirdi.Başta Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü olmak üzere bütün vatandaşların duyarlı olduğunu vurgulayan Kolat, “Çevre hepimizindir. Gelecek hepimizin. Çevremizi korursak geleceğimizi koruyacağız” diye konuştu.

Duyarlı Olmalıyız

Çevre konusunda tahribatın çocukların geleceğini tahrip etmek olduğunu belirten Kolat, çevre bilincinin başta çocuklar olmak üzere tüm toplumda olması gerektiğin söyledi. Çevrenin önemine değinen Kolat, Sanayi atıkları olsun, hava konusunda olsun, çevre konusunda olsun, ağaçlandırma konusunda olsun, hemen her konuda çevrenin etkisi önemi büyük. Soluduğumuz hava son derece önemli. Buna dikkat etmezseniz çevreyi olumsuz eden kokular, görüntüler yayılırsa millet rahatsız olur. Çevrenin amacı toprağı, havayı, suyu korumak gelecek nesillere de iyi çevre bırakmaktır’’ dedi



  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli