Anahtar Kelimeler:

Vali Ali Kolat Sulakyurt'ta

Vali Ali Kolat Sulakyurt

 İncelemelerde Bulundu

İl genelinde ilçeleri ve köyleri gezerek incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Ali Kolat, Sulakyurt ilçesinde çeşitli yerlerde ziyaretlerde bulundu.

Çalışmalar Hakkında Bilgi Aldı

Sulakyurt ilçesinde çeşitli yerlere ziyarette bulunan Vali Ali Kolat’a ilçe ziyaretinde İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Atanur Aydın, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Recep Kırbaş ile İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Okur da eşlik etti. Kaymakamlığa gelişinde Kolat,  İlçe Kaymakamı Harun Kazez, Belediye Başkanı Ali Şahin, Sulakyurt Cumhuriyet Başsavcısı Cihan Erdoğan, İl Genel Meclis Üyeleri, ilçe müdürleri ve diğer yetkililer tarafından karşılanan Kolat, önce Cumhuriyet Başsavcısı Cihan Erdoğan’ ı makamında ziyaret ederek bir süre sohbet etti. İlçede, Tapu Müdürlüğü, Mal Müdürlüğü, Nüfus Müdürlüğü, Kadastro Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerini ziyaret eden Kolat,  çalışmalar hakkında bilgi aldı. İlçe hakkında Kolat’a bilgi veren Kaymakam Kazez, ilçenin herhangi bir sorunu olmadığını ifade etti. İlçede halk ve esnafla bir süre sohbet eden Kolat, Belediye Başkanı Ali Şahinden de içme suyu çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Çeşitli Yerleri Ziyaret Etti

Vali Kolat daha sonra tarihi Şeyh Şam’i Camisini ziyaret ederek cami imamından bilgi aldı. Caminin 16. yüzyıl içerinde Şeyh Şam’i tarafından yaptırıldığı 1950 ve 1960 yıllarında restore edildiği belirtildi. İlçe Emniyet Amirliği’ni ziyaret eden Vali KOLAT, binanın modern bir yapıya sahip olduğunu, personel eksikliği bulunmadığını, Sulakyurt’un huzur ve güvenin tam olarak tesis edilen ilçelerimizden birisi olduğunu söyledi. İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret eden Vali Kolat, Karakol Komutanından ilçenin asayiş durumu hakkında bilgi aldı.Ayrıca Kolat, daha önce Sağlık Meslek Lisesi olarak kullanılan ve 50 kapasiteli kız pansiyonuna dönüştürülen binayı da ziyaret ederek inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. 



  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu