Anahtar Kelimeler:

‘Sağ Duyu Hakim Kalacak'

‘Sağ Duyu Hakim Kalacak

 Can, Olaylara Açıklama Yaptı

Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can geçtiğimiz hafta görevi nedeniyle Çin’de bulunmasından dolayı Kırıkkale’ye gelememişti. Can dün Ak Parti İl Başkanlığına gelerek vatandaşlar ile bir araya geldi ve basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Büyük Bir Organizasyon

Milletvekili Can ilk olarak Türkçe Olimpiyatlarından bahsederek bu organizasyonun büyük bir organizasyon olduğunu ifade ederek, Kırıkkale’den yapılacak final programına katılmaya çalışacağını belirtti. Can, “Dünyanın bir ucundan insanları getirip veya o ülkelere giderek Türkçe öğretmek çok güzel bir olay” ifadesinde bulundu.

3 Milyar Ağaç Dikilmiştir

Taksim olaylarına da değinen Milletvekili Can, “Terör sorununun çözümüne yönelik atılan adımlar, Türkiye’nin dünyada artık söz sahibi bir ülke olması ve birçok olumlu gelişme kimilerini rahatsız etmiş olabilir. Türkiye’de Ak Parti iktidarı döneminde tam 3 Milyar ağaç dikilmiştir. Orada 6 ağacın hesabını sormak doğru değildir. Bu ağaçlar ise kesilmiyor başka bir yere taşınıyor. Seçimden alamadıklarını böyle terörist eylemlerle yapmaya çalışıyorlar” diye konuştu.

Ciddi Bir Muhalefet Açığı Var

Eleştirilerin olabileceğini ifade eden Can, “Ama bu hukuk kuralları çerçevesinde olmak zorundadır. Bu olaylar umarım son bulur. Umarım sağ duyu hakim kalır. Türkiye’de ciddi bir muhalefet açığı olduğu için bu eylemleri yapanları temsil edecek bir parti yok. Bu yüzden kendileri bir şey yapmak istiyorlar. Ancak halk suni bir gündem yaratılmak istendiğini biliyor. Polisin tepkisi de sert olduğuna dair bilgiler geldi. Bu konuda da gerekli araştırmalar yapılıp cezai işlemler uygulanacaktır” dedi.

 



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı