Anahtar Kelimeler:

Yalçıntaş Görevini Devretti

Yalçıntaş Görevini Devretti

 Duygusal Bir Tören Yapıldı

İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu’nda devir teslim töreni, 18. dönemin son yönetim kurulu toplantısında gerçekleştirildi. İbrahim Çağlar İTO Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini eski başkan Murat Yalçıntaş’tan devralırken duygusal anlar yaşandı.

Tören Yapıldı

2005 yılından bu yana geçen 8 yıldır İTO Yönetim Kurulu’na başkanlık eden Dr. Murat Yalçıntaş, görevini yeni başkan İbrahim Çağlar’a devretti. Toplantıda 29 Mayıs’ta seçilen yeni yönetim kurulu üyeleri de eski yönetim kurulu üyelerine eşlik etti. İstanbul Ticaret Odası Genel Sekteri Dr. Cengiz Ersun’un da katıldığı toplantıda duygu dolu anlar yaşandı.

Arabaya Kadar Uğurladı

Her iki başkanın da duygu dolu konuşmalarına sahne olan toplantı sonrasında, eski ve yeni başkan makam odasında birbirlerine sarılarak dostluk mesajı verdi. Başkan Çağlar, selefi Murat Yalçıntaş’ı arabasına kadar geçirdi ve otomobili hareket edene kadar yanından ayrılmadı.

İleri Götüreceklerdir

Yalçıntaş: Hizmet bayrağını çok daha ileriye götürecekler” dedi. 2005 yılından bu yana İTO’nun Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yerine getiren Murat Yalçıntaş, seçimlerin İTO’ya yakışan bir vakurlukta gerçekleştirildiğini dile getirdi. Yalçıntaş, “Bizler, bu bayrağı bugüne kadar taşıdık, arkadaşlarımıza devrettik. İnanıyorum ki; bu dönem görev alan arkadaşlarımız, bu hizmet bayrağını çok daha ilerilere götüreceklerdir” yorumunda bulundu.



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu