Anahtar Kelimeler:

Seferlere Başlayacak

Seferlere Başlayacak

 Yeniden Geliyor

Ankara`da yapılan yol çalışmaları nedeniyle seferleri iptal edilen Kırıkkale-Ankara arasındaki raybüs çalışmalarının bitmesinin ardından tekrar sefere başlayacak. 1 Temmuz`da seferlere başlanması beklenen raybüsten halkın büyük ölçüde yararlanması bekleniyor.

Raybüs Çalışması

Raybüsün yaklaşık 30 günlük gibi kısa bir aradan sonra tekrar hizmete giriyor olması, vatandaşlar arasında mutluluk yaşattı. Şimdiden bütün koltukları dolan raybüs, özellikle sabah saatlerinde başkent Ankara`ya gidenlerin beklentilerini büyük ölçüde karşılıyor. Kırıkkale`den sabah 05.45`de ve 12.25`de hareket edecek raybüs, Ankara`dan 08.40 ile 18.20 arasında kalkacak.

İki Sefer Olacak

Karşılıklı iki sefer yapacak raybüsten halkın büyük ölçüde yararlanması sağlanacak. Kırıkkale Ekspres`in Kırıkkale`den sabah saat 05.45 ve öğle 12.45`de Ankara`ya hareket ettiğini belirten Tcdd Kırıkkale Gar Müdürü Derviş Kirlioğlu, Ankara`dan sabah saat 08.40 ve akşam 18.20`de Kırıkkale`ye hareket ettiğini söyledi. Kırıkkaleli vatandaşların tek seferden mağdur olduğunu ve seferlerin tekrar çift sefere çıkarıldığını belirten Kirlioğlu, Elmadağ-Kayaş arası yolun tamamen yenilendiği için vatandaşların bundan sonra daha rahat ve daha hızlı bir yolculuk yapacaklarını söyledi.

 

Bilgi Verildi

Seferlerin bu ay sonu itibariyle yani 1 Temmuz`da başlayacağını dile getiren Kirlioğlu, "Kırıkkaleli hemşehrilerimizin çoğunluğu Başkent Ankara`da çalışıyor. Bunun için de maddi yönden ekonomik olan raybüsümüzü tercih ediyorlar. Bu, herkesi olduğu gibi bizleri de memnun ediyor." diye konuştu. Hizmetten duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, yetkililere teşekkür etti. Vatandaşlar, "Allah devletimize zeval vermesin. Yollardaki sıkıntılarımız bitti, rahat bir yolculuk yapmaya başladık." dedi.



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu