Anahtar Kelimeler:

Sağlık Merkezi Olacağız

Sağlık Merkezi Olacağız

 İki Ayrı Ziyaret

Genel Sekreterimiz Uzm. Dr. Dilek Öztaş  beraberinde İdari İşler Başkanı İsa Kayhan’la birlikte Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi dekanlığına yeni atanan Prof. Dr. Osman Güler i makamında ziyaret etti.

Dekan’a Ziyaret

Göreve başlaması nedeniyle Güler, “İlimize sağlıkta en iyiyi en güzeli yapmaya gayret edeceğiz. Her iki kurumun tecrübe ve fikirlerine ortaklaşa gerçekleştirmenin gayreti ile çalışacağız” dedi. Genel Sekreter Öztaş’da “Kırıkkale sağlık açısından Türkiye’de  oldukça iyi bir yerde. 43 İlin  kavşak noktasında bulunan hastaneler birliği ve üniversite hastanemizle birlikte çevre illere de önemli bir hizmet sunacak ve Orta Anadolu’nun sağlık merkezi olacaktır” dedi. Öztaş, Güler’e başarılar diledi.

Sulakyurt’a Gitti

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Dilek Öztaş, Sulakyurt ilçesine giderek Kaymakam ve Belediye Başkanı ile görüştü. Kurumdan yapılan açıklamada, Sulakyurt ziyareti konusunda şu bilgiler verildi: “Genel Sekreterimiz Uzm. Dr. Dilek Öztaş ilimiz Sulakyurt İlçesi Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığına tanışma ziyaretleri yaptı. İlk ziyaret Kaymakam Harun Kazez’e gerçekleşti. Kazez ilimizin bayan bürokratlarından Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Öztaş’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Daha sonra Belediye Başkanı Ali Şahin i makamında ziyaret ederek ilçeden ayrıldı.”



  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli