Anahtar Kelimeler:

Toplu Sünnet Şöleni

Toplu Sünnet Şöleni

 Protokol İmzalandı

Saran Holding tarafından Kırıkkale`de 350 çocuk için toplu sünnet töreni düzenlendi İş adamı Saran, sünnet olan çocuklara Fenerbahçe forması hediye etti.

Sünnet Şöleni

Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, Kırıkkale`de bu yıl 13`üncüsü gerçekleştirdiği toplu sünnet şöleninde çocuklara Fenerbahçe forması hediye etti. Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Atatürk Parkı`nda 350 çocuğun katıldığı sünnet töreninde yaptığı konuşmada, geleneksel hale getirilen sünnet şölenlerini düzenlediği için Sadettin Saran`a teşekkür etti.

Protokol İmzaladılar

Saran`ın memleketine, ülkesine bağlı, sosyal sorumluluklar üstlenen değerli bir iş adamı olduğunu dile getiren Kolat, "Yine Kırıkkale Yıldırım Beyazıt Ortaokuluna bir spor salonu yaptıracaklar, protokolünü imzaladık. Yatırım anlamında Kırıkkale`de çalışmaları var. Ayrıca bir Çağrı Merkezi açılması konusunda da düşünceleri var" dedi. İş adamı Saran da gençliği çok sevdiğini, onlar için bir şeyler yapmaya çalıştığını belirterek, şöyle konuştu:

Açıklama Yaptı

"Özellikle Kırıkkaleli gençleri çok seviyorum. Burası benim memleketim, toprağım. Yıldırım Beyazıt Ortaokuluna yapılacak spor salonunun protokolünü de valimizle imzaladık. İnşallah en kısa zamanda burayı açarız. Gençlerimiz bir spor salonu daha kazanmış olurlar." Kolat, Saran ve Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, sünnet olan çocuklara Fenerbahçe Spor Kulübü forması hediye etti. Sünnet töreninin ardından Kolat, Saran ve beraberindekiler yapımı devam eden Nur Camii inşaatını gezerek İl Müftüsü Bekir Gerek`ten bilgi aldı.



  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli