Anahtar Kelimeler:

Yatırımlar Ele Alınacak

Yatırımlar Ele Alınacak

 Güç Birliği Toplanıyor

Kırıkkale güç Birliği oluşumu Mütevelli Heyeti toplantısı 1 Temmuz Pazartesi günü gerçekleştirilecek. Yapılacak toplantıya Başbakan Yardımcısı ve Mütevelli Heyeti Başkanı Beşir Atalay katılacak. Toplantıda son yatırımlar ele alınacak.

Önemli Adımlar Atıldı

Kırıkkale’de Başbakan Yardımcısı ve Kırıkkale Milletvekili Beşir Atalay tarafından başlatılan Güç Birliği Platformu Pazartesi bir araya gelerek, yapılacak yatırımları görüşecek. Bu güne kadar Kırıkkale’nin geleceği ile alakalı birçok konuda önemli adımlar atan Güç Birliği heyeti, bu toplantısında da yatırımlar ile alakalı gelişmeleri aktaracak. Toplantının Başkanlığını yine Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay yapacak.

Atalay Başkanlık Edecek

Düzenlenecek toplantı saat 16.30’da MKE sosyal tesislerinde gerekleşecek. Toplantının açılışını Mütevelli Heyeti Başkanı Beşir Atalay gerçekleştirecek. 20 dakikalık bir konuşma yapacak olan Atalay, daha sonra MKE Kurumu tedarikçi ürünleri sergi açılışının değerlendirilmesini gerçekleştirecek. Bu konunun ardından Kırıkkale Sanayi Bölgesi ve çevresindeki sanayi tesislerinin doğalgaz enerjisine kavuşturulması ile ilgili değerlendirmeler gerçekleşecek.

Açıklamalar Olacak

Toplantının ana gündem maddelerinden birisi de Tarım ve Hayvancılık hizmetleri ve yatırımları olacak. Bu konuda da değerlendirmeler yapılacak. Öte yandan Gençlik ve spor hizmetleri ile alakalı olarak yatırımlar ve hizmetlerde ele alınacak. Toplantı da ayrıca Yeşil Vadi projesi ile ilgili açıklamalarında olacağı ifade ediliyor.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı