Anahtar Kelimeler:

Rafineri Müdürüne Ziyaret

Rafineri Müdürüne Ziyaret

 Vali Ziyaret Etti

Kırıkkale Valisi Ali Kolat, rafinerinin yeni müdürünü ziyaret etti. Ziyarette Vali Kolat, Rafineri Müdürü Bekir Yumuk ve yetkililer tarafından karşılandı.

Vali’yi Bilgilendirdi

Yumuk, Vali Kolat’ı bilgilendirdi. Türkiye genelinde TÜPRAŞ’ın 4 tane Rafinerisi bulunduğu, Kırıkkale Rafinerisinin 3. büyük rafineri olduğu belirtildi. Yılda yaklaşık 3.5 milyon ton petrolün işlendiği bu sayede İç Anadolu Bölgesinde bulunan yaklaşık 20 ilin petrol ihtiyacının Kırıkkale Rafinerisinden karşılandığı ifade edildi.

Tüpraş Konuşuldu

Vali Kolat, göreve başlayan Rafineri Müdürü Bekir Yumuk’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak için geldiklerini ve yeni görevinde başarılar dilediklerini belirterek, “İlimizde güzel bir ekip ve iyi bir çalışma ortamı var. TÜPRAŞ rafinerisi olarak birtakım sosyal sorumluluk projelerine de destek veriyorsunuz. Hem resmi kurumlarla hem de sivil toplum kuruluşlarıyla iç içe güzel çalışmalar yapıyorsunuz.

Önemli Kuruluşlar

Bundan sonra da bu katkılarınızın devam etmesini temenni ediyoruz. Kırıkkalemiz de TÜPRAŞ, BOTAŞ, MKE gibi stratejik kuruluşlar var. Yakında da Silah Organize Sanayi Bölgesini kuracağız. Silah Organize Sanayi Bölgesi ilimizin sanayisine ciddi bir katkı sağlayacaktır” dedi.



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu