Anahtar Kelimeler:

Emeklilere Mesaj

Emeklilere Mesaj

 ‘Emekliler Devletin Aynasıdır’

TÜED Kırıkkale Şube Yönetim Kurulu Basri Keskin, Emekliler Günü dolayısıyla bir açıklamada bulundu ve tüm emeklilerin bu özel gününü kutladı.

Kutlama Mesajı

Keskin açıklamasında şunları söyledi: “30 Haziran 1927 ‘ de devletimizin Cumhuriyetimizin Kurucusu ulu önder Atatürk emekli olmuştur. Atatürk 1933 yılında yaptığı bir konuşmada “ Bir milletin yaşlı vatandaşlarına ve emeklilerine karşı tutumu o milletin yaşama kudretinin en önemli kıstasıdır. Mazide muktedirken bütün kuvvetiyle çalışmış olanlara karşı minnet hissi duymaya bir milletin istikbale bakmaya hakkı yoktur. Emekliler devletin aynasıdır.” Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kere daha anmak ve aziz hatırası önünde minnet ve şükranlarımızı ifade etmek amacıyla 30 Haziran emekliler ve haftasını içtenlikle kutluyoruz.

Sağduyu Çağrısı

Bu vesileyle Türkiye Emekliler Derneği Kırıkkale Şubesi olarak 2013 yılı 2’nci yarı yılı için verilecek zam oranlarının gerçek enflasyona göre verilmesini dilemekteyiz.   Son günlerde ve aylarda ülkemiz üzerinde kara bulutlar dolaşmaktadır. Ülkemizin geleceği için rejimimizin geleceği için devletimizi idare edenlere ve demokrasimizin olmasa olmazı muhalefete büyük görevler düşmektedir. Dernek olarak dileğimiz odur ki herkesi iktidarıyla muhalefetiyle sağ duyuya davet ediyoruz.”



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli