Anahtar Kelimeler:

Ülkü Ocakları'nın Bilgi” Başarısı

Ülkü Ocakları

 Yarışmaya Katıldılar

Kırıkkale Ülkü Ocakları Başkanlığı, Türkiye genelinde düzenlenen bilgi yarışmalarına katıldı. Ocak, İç Anadolu etabını başarılı şekilde geçti.

Derece Elde Ettiler

Ülkü Ocakları’ndan yarışma konusunda şu açıklama yapıldı: “Kırıkkale Ülkü Ocakları olarak, Ülkü Ocakları genel merkezinin tüm yurt genelinde düzenlediği bilgi yarışmasına katılmış olup İç Anadolu etabını alnının akıyla tamamlamıştır. İlk etap olan İç Anadolu etabında genç ülküdaşlarımız ter dökmüşler, soruların geneline doğru cevaplar vermişler ve üstün başarı örneği göstererek tamamlamışlardır. Diğer ocaklar bazında bakılacak olursa, Serkan Tunçbilek önderliğinde yer alan Kırıkkale Ülkü Ocakları en ön planda durmuştur.

Ankara’ya Davet

Göğsümüzü kabartan genç ülküdaşlarımızı şimdi zorlu bir etap beklemektedir. Önüne çıkan her engeli azimle aşan Kırıkkale Ülkü Ocaklarını 3 Temmuz Çarşamba günü Ankara`da yeni bir etap daha bekliyor. Ankara`da yapılacak olan bilgi yarışmasına tüm halkımız davetlidir. Yüzümüzü aydınlatan genç ülküdaşlarımızı desteklemek isteyenler için Kırıkkale Ülkü Ocakları önünden saat 10:30`da otobüs kaldırılacaktır.”



  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı