Anahtar Kelimeler:

Sağlıkta Daha İyi Olacağız

Sağlıkta Daha İyi Olacağız

 Hastaneyi Gezdi

Kırıkkale Valisi Ali Kolat, yapımı tamamlanan ve taşınma işlemi süren yeni YİH binasında incelemelerde bulundu ve taşınma işlemi konusunda bilgiler aldı.

Hastaneyi Birlikte Gezdiler

Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Dilek Öztaş hastanenin en kısa sürede açılması için yoğun mesai harcadıklarını belirterek bu süreçte tüm zorluklarda destek veren ve engelleri aşmalarına yardımcı olduğu için Valimiz Sayın Ali Kolat’a teşekkür etti. Yeni hizmet binasındaki hasta odalarını, ameliyathaneleri inceleyen Vali Kolat, “İnşaat bölümü ve fiziki şartlar % 100 e yakın oranda tamamlandı. İmdi tamamen malzemelerin yerleştirilmesi, odaların tanzimi süreci devam ediyor.

Ramazan’da Da Sürecek

İnşallah Ramazan ayı içerisinde de bu yoğun çalışmalar devam edecek. Ramazan ayının takibinde de açılır ümidindeyiz. Gerçekten de çok güzel bir hastane oldu. Emeği geçenlere katkı sağlayanlara teşekkür ediyorum. Her zaman söylüyoruz. Kırıkkale eğitim ve sağlık anlamında önemli bir konuma gelecek. Üniversite Hastanemizin açılışından sonra da oraya ciddi bir rağbet oldu. Burası da devreye girdiğinde son teknolojiyle donanmış bir biçimde hizmet verecek. Burada zaten ayda yaklaşık 30. 000 kişiye hizmet verilmektedir. Yeni hizmet binası devreye girdiğinde de daha sağlıklı, daha güzel ve daha donanımlı hizmetler verilecektir.

Beş Yıldızlı Oluyor

Zaman zaman söylüyoruz hastanelerimiz beş yıldızlı hizmet veren kurumlar haline geldi. İnşallah hastanemizi en kısa süre içerisinde açacağız. Halkımıza hizmet vereceğiz. Hastanemizde acil hizmetleri de yoğun bir şekilde devam etmektedir. İlimizin kavşak noktası olması sebebiyle, trafik hizmetleri verilmesine rağmen trafik kazaları olmaktadır. Ancak yeni hizmet binamızın devreye girmesiyle acil hizmetleri daha da yoğun bir şekilde verilmeye devam edecektir” dedi.



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu