Anahtar Kelimeler:

Pide Fiyatı Aynı Olacak

Pide Fiyatı Aynı Olacak

 Ramazan Pidesinde

 Gelenek Bozulmadı

Ramazanın gelmesine sayılı günler kala pide fırınlarında da hareketlilik başladı. Kokusu ve tadıyla ramazan sofralarına bambaşka bir tat katan ramazan pideleri bu yıl da fiyatıyla vatandaşın yüzünü güldürdü.

300 Gram Pide 1,5 Lira

Ramazan sofrasının vazgeçilmezi olan pide fiyatları için vatandaşa sevindirici haber geldi. Buna göre ülke genelinde ramazan ayında pide fiyatlarına bu yıl da zam yapılmayacak. Son dört yıldır zamsız satılan pidenin fiyatı bu yıl da değişmedi. İlimizde uzun yıllardır vatandaşa kaliteli ve sağlıklı hizmeti sunan Ökkeş Pide Salonu Sahibi Cumhur Akbulut, “Bu yıl da geleneği bozmayarak 300 gram yumurtalı susamlı pideyi 1,5 liradan satacağız” dedi.

İki Katı Pide Üretiliyor

Pide fiyatlarının son 4 yıldır sabit olduğunu belirten Akbulut, ramazan için hazırlıkların başladığını da kaydetti.  Ramazan ayında vatandaşın sofrasına sıcak pideyi hazırlamak için hummalı bir çalışma içerisine girdiklerini söyleyen Akbulut,ramazan ayında pide sayılarının da iki kat daha fazla üretildiğini dile getirdi. “Normalde 400 pide üretirken, ramazanda günlük 800-850 pide üretiyoruz” diyen Akbulut, vatandaşların bu yıl da pideyi zamsız fiyatıyla yiyebileceğini ifade etti.

 



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu