Anahtar Kelimeler:

Bedaş'ı Ziyaret Etti

Bedaş

 Kurumla İlgili Bilgi Aldı

Vali Ali Kolat Kırıkkale Başkent Elektrik Dağıtım Şirketi (Bedaş) Şube Müdürlüğü’nü ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Çalışmalar Devam Ediyor

Vali Ali Kolat, Bedaş ziyareti sırasında yetkilileri ile bir araya geldi. Bedaş’ın önemli çalışmalar yaptığına değinen Kolat, ilimizde aydınlatma noktasında yaşanan sıkıntılar hakkında bilgi aldı.  Kırıkkale’de toplam 8 ilçe 14 belde ve 17 köyde arıza ve onarım endeksli çalışmaların devam ettiğini ifade eden Bedaş yetkilileri, 136 bin civarında müşteri olduğunu söyledi. Bedaş’ın çalışma mantığı ve alanları ile ilgili Kolat’a bilgi veren yetkililer 80’i sahada 10’u da binada olmak üzere toplam 90 personel ile çalıştıklarını dile getirdi.

 Şikayetler Çözülüyor

İlimizde enerji dağıtım anlamında 4 rotasyon noktası olduğuna dikkat çeken yetkililer, özelleşme ile birlikte alandaki iş hacmine göre yoğunluğun kaydırıldığını ifade etti. İlimizde Bedaş ile ilgili yatırımlara da değinen yetkililer, elektrik kesintileri noktasında yaşanan sıkıntıları da değerlendirdi. Arıza sürelerinin hava koşullarına göre farklılık gösterdiğine dikkat çeken yetkililer, aydınlatma ile ilgili şikayetlerin büyük oranda çözüme kavuşturulduğunu belirtti. Ayrıca yetkililer sokak aydınlatmaları ile ilgili olarak yetersiz görülen noktaların ek aydınlatma ile desteklendiğini de sözlerine ekledi. 



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu