Anahtar Kelimeler:

Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor

Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor

 Selimözer’e Gitti…

Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz Selimözer Mahallesinde yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Vatandaşlar Belediye’nin yapmış olduğu çalışmalardan dolayı Başkan Korkmaz’a teşekkür etti.

Çalışmaları İnceledi

Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz dün Selimözer Mahallesinde yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Ara sokaklar dahil olmak üzere bütün sokaklara giren belediye ekipleri, bu çalışmadan dolayı takdir topladı. Belediye Başkanı Veli Korkmaz da çalışmaları yerinde incelemek üzere Selimözer muhtarlığını ziyaret etti. Muhtarlıkta vatandaşlar ile bir araya gelen Başkan Korkmaz sıkıntılarını dinleyerek, çözüm konusunda elinden geleni yapacağı sözünü verdi.

Bayrama Bitirmeye Çalışacağız

Başkan Korkmaz konu ile ilgili yaptığı açıklamada, Kırıkkale’mizin sorunlu tüm mahalle ve sokaklarında çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Selim özer mahallesine de bu konuda bir çalışma programı hazırladık. İnşallah Ramazan bayramına bitirmeye çalışacağız. Vatandaşlarımızın daha güzel mahalle ve sokaklarda oturmalarını sağlamaya çalışıyoruz” ifadesinde bulundu.

Yıllardır Böyle Hizmet Görmedik

Selim Özer Mahalle muhtarı Zülfikar Erkoç’ta bir açıklama yaparak, yapılan çalışmadan dolayı Başkan Korkmaz ve ekibine teşekkür etti. Erkoç, “Mahallemiz yıllardır böyle hizmet görmemişti. İnşallah daha güzel olacak. Kilit parke çalışmaları tüm ara sokaklar dahil tüm sokaklarımıza ulaşacak” ifadesinde bulundu. Mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyen Başkan Korkmaz, mahalle parkları konusunda yapma ve onarım söz de verdi.

Girişimde Bulunacak

Selim özer mahallesinde ikamet eden yaşlı bayanlar ile de bir süre sohbet eden Başkan Korkmaz, sıkıntılarını dinleyerek, çözümü hakkında girişimde bulunacağını söyledi. Başkan Korkmaz, daha sonra selim özer mahallesinde bulunan bir cami de Cuma namazını kıldı. Daha sonra da cami cemaati ile sohbet eden Korkmaz, mahalleden ayrıldı.



  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu