Anahtar Kelimeler:

Eğitimciler İftarda Buluştu

Eğitimciler İftarda Buluştu

 Birlikte İftar Yaptılar

Kırıkkale`de her yıl Ramazan ayında bir araya gelen eğitimciler, 10 yıldır iftarda buluşma geleneğini devam ettiriyorlar.

İftar Programı

Konya Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi mezunlarından Kırıkkale`de görev yapan eğitimciler, bu yılda geleneklerini bozmadı. Makina Kimya Endüstrisi Kurumu Havuzbaşı restoranda iftar yemeğinde bir araya gelen eğitimciler, yeniden bir arada olmanın mutluluk ve heyecanını yaşadılar. İftar yemeğine eğitimcilerin yanı sıra eş ve çocukları da katıldı.

Sohbet Ettiler

Bir araya gelme vesilesi ile Ramazan ayının manevi atmosferini birlikte yaşama sevincini de yaşadıklarını ifade eden eğitimciler, bu buluşmanın artık bir gelenek haline geldiğini ve bu geleneğin bundan sonraki yıllarda da devam edeceğini söylediler. Gelen davetlilerden söz alan eğitimci Mustafa Ayhan, birlik ve beraberliğin uzun yıllar devam ederek bugüne kadar gelmesinin davetliler arasında önemli dostluk bağlarını da meydana getirdiğini söyledi.

Geleneksel Oldu

Ayhan, "Burada eğitimci arkadaşlarımızla birlikte 10 yıldır bir araya geliyoruz. Bu birliktelik güzel bir adet haline geldi. Eşlerimiz, çocuklarımız hatta torunlarımızla birlikte artık biz geniş bir aile olduk. Ramazan ayının da bereketi ile hepimiz en güzel anılarımızı yemek vesilesiyle tazelemiş oluyoruz" şeklinde konuştu. İftarda bir araya gelen davetliler, ikili sohbet ve görüşmelerin ardından bir sonraki Ramazan ayında tekrar buluşmak umuduyla vedalaştı.



  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli