Anahtar Kelimeler:

Sözleşme İmzaladılar

Sözleşme İmzaladılar

 Balışeyh Belediyesi, Sosyal

Denge Sözleşmesi İmzaladı

Balışeyh Belediye Başkanlığı ile Memur-Sen`e bağlı Bem-Bir-Sen Kırıkkale Şubesi arasında, `Sosyal Denge Sözleşmesi` imzalandı.

Çalışanların Hakkını Her Zaman Savunduk

Belediye Başkanının makamında yapılan imza töreninde konuşan Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, Yönetime geldikleri andan itibaren belediye çalışanlarının ücretlerini iyileştirmeye yönelik çalışmalara hemen başladıklarını ifade etti. Çalışanlarının şu anda tam maaş aldıklarını belirten Dedelioğlu “Balışeyh Belediyesinde göreve geldikten sonra çalışanların içerdeki maaşlarını da bir yıl içerisinde ödediğini personeli ile sosyal denge sözleşmesi imzalayacak duruma geldiğini 2 yıldır verdikleri denge zammını devam ettireceklerini Kamu hukukunu, halkımızın çıkarını düşündüğümüz gibi, çalışanlarımızın haklarını da her zaman savunduk.

300 Tl Sosyal Denge Zammı

Ne belediyeyi, ne çalışanlarımızı mağdur etmeyecek şekilde sözleşme imzalayarak dengeyi sağladık. Sendikamıza da bize vermiş olduğu destekten dolayı da teşekkür ederim” dedi. Bem-Bir-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Tuncay Bulut ise Balışeyh Belediyesi çalışanları için sözleşme imzalamalarının mutluluk verici olduğunu belirterek “Belediyenin imkansızlıklarına rağmen gerek çalışanlar için gerek yapılan çalışmalar başarılı şekilde devam etmektedir” dedi. Sosyal Denge Sözleşmesi ile Belediyede çalışan memur ve sözleşmelilere seyyanen her ay 300 TL sosyal denge zammı verilmesi kararlaştırıldı.



  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı