Anahtar Kelimeler:

Şehit Ailelerine İftar Verildi

Şehit Ailelerine İftar Verildi

 Valilik Programı

Kırıkkale Valiliği ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından şehit aileleri ve gazilere iftar yemeği verildi.

Geniş Katılım Oldu

Polis evinde düzenlenen iftar yemeğine Vali Ali Kolat, eşi İlksen Kolat, Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal, Ramazan Can, kamu kurum ve kuruluşlarının il müdürleri, şehit yakınları, gaziler ve çok sayıda davetli katıldı. İftar programında Vali Kolat ve beraberindeki protokol üyeleri davetlileri tek tek gezerek sohbetler ettiler.

Vali’den Sıcak Mesaj

Yemekte konuşan Vali Kolat, acıların dinmesinin kolay olmadığını ama acıların paylaşılmasıyla acıların hafiflemesinin mümkün olduğunu belirterek, "Hükumetimiz son yaptığı çalışmalar son derece beklentilerinde ötesinde ciddi derecede şehit aileleri ve gazilerimizin beklentilerini karşılamış durumdadır. Çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ramazanın rahmet ve bereket içerisinde geçmesi temennisiyle hepinize teşriflerinizden dolayı saygılar sunarım. Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz, mekanları cennet olsun. Gazilerimize de Allah sağlık, sıhhat versin"



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu