Anahtar Kelimeler:

Köyler Asfaltlanıyor

Köyler Asfaltlanıyor

 Çalışma Sahasında İnceleme

Vali Ali Kolat, bu yıl içerisinde 1.5 kilometre 1. kat, 12 kilometre 2. kat asfalt atıldığını, toplam 420 bin lira harcama yapıldığını açıkladı.

Köyleri Dolaştı

Yeni asfalt çalışması yapılan Karakeçili, Çelebi ve Keskin ilçesindeki köyleri gezen Vali Ali Kolat, bu yıl içerisinde 1.5 kilometre 1. kat, 12 kilometre 2. kat asfalt atıldığını, toplam 420 bin lira harcama yapıldığını açıkladı. Vali Kolat, köy gezilerinin ilk durağında Karakeçili ilçesi Sülübük köyüne gelişinde Kaymakam M. Gazi Ambarcı, il genel meclis üyeleri ve köy muhtarı tarafından karşılandı. Kolat, Muhtar Muhittin Güney`den köy hakkında bilgi aldı. Muhtar, köyün 60 hane olduğunu, Örnek Köy Projesi kapsamında hizmetlerin getirildiğini belirtti.

İnceleme Yaptı

Kolat, daha sonra Çelebi ilçesine bağlı Karabucak, Karayakuplu ve Alıcı Yeniyapan köy yollarında incelemelerde bulundu. Çelebi, Kaymakam Yunus Koç`a çalışmalar hakkında bilgi sundu. Koç, Çelebi ilçesi Karayakup köyüne devlet yolu bağlantılı 1.8 kilometre 2. kat, Karabucak-Alıcı Yeniyapan köyü bağlantılı 1 kilometre 1. kat asfaltın yapıldığını ve toplam 109 bin lira harcama yapıldığının bilgisini verdi.

Bilgiler Aldı

Kolat, Keskin ilçesine bağlı Cabat, Hacıaliobası, Danacı Obası ve Haydar Dede köy yollarında ve köylerinde incelemeler yaptı. Ziyarette, Kaymakam Niyazi Ulugölge de hazır bulundu. Vali Kolat, Cabat köyünde asfalt atma çalışmalarını yakından izleyerek, asfalt atılan yolu lastik tekerlekli silindir aracına binerek yol sıkıştırması yaptı.



  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli