Anahtar Kelimeler:

Dönmez Geleneği Sürdürdü

Dönmez Geleneği Sürdürdü

 İftar Verdi

MİHDER Genel Başkanı Mehmet Dönmez Bahşılı ilçesinde iftar yemeği verdi. Bahşılı ilçesindeki yemek programına geniş katılım oldu.

Bir Çok İsim Katıldı

Bahşılı eski Belediye Başkanı, MİHDER Genel Başkanı ve Bahşılı Belediyesi aday adayı Mehmet Dönmez, her yıl olduğu gibi bu yıl da geleneksel olarak iftar yemeği verdi ve Kırıkkaleliler ile Bahşılı halkını iftarda buluşturdu. Bahşılı’da bulunan Köprü Başı Erkek Öğrenci Yurdu bahçesinde verilen iftar yemeğine AK Parti İl Başkanı Mehmet Demir ve Ak Parti Merkez İlçe Başkanı, iş adamı Ali Koç Uzel, siyasetçiler, STK temsilcileri, esnaf ve iş adamları, bürokratlar, gazeteciler ile çok sayıda vatandaş katıldı. Mehmet Dönmez, iftara katılanlar ile tek tek ilgilendi ve davete icabet eden herkese teşekkürlerini iletti.

Teşekkür Konuşması Yaptı

İftar duasını yapan İkbal Gürpınar`ın babası Murtaza Dönmez’den sonra davete katılanlara teşekkür konuşması yapan Mehmet Dönmez, “Değerli il başkanım,Merkez İlçe Başkanım, değerli büyüklerim, değerli hanım efendiler, basınımızın mümtaz temsilcileri; hepiniz geleneksel olarak her yıl geçmişlerimiz ve annem, babam ve ilçemize emeği geçen değerli büyüklerimiz ve İsmail hocam, ilk belediye başkanımız Osman Şenses gibi saygıdeğer büyüklerimiz için verdiğimiz  iftar yemeğine hoş geldiniz. Allah sizlerden razı olsun. Bu yemeğimizin sadece büyüklerimizi yad etmek olduğunu başka bir amacının olmadığını vurgularım. Allah sizlerin de geçmişlerinize dualarımızı götürsün. Allah hepinizden razı olsun” dedi. İftar programına katılanlar dualar ederken, iftardan sonra da bol bol sohbet ettiler.



  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu