Anahtar Kelimeler:

Mahalleli Teşekkürü

Mahalleli Teşekkürü

 Mahalle Sonunda Kaldırımla Tanıştı

Kırıkkale’ye en uzak mahalle olan Kimeski’de birkaç gündür hummalı bir çalışma yürütülüyor. Mahalle’de kaldırım, parke ve yol çalışması yapılıyor.

Mahallede Çalışma

Kurulduğu günden bu yana kaldırımları olmayan, yıllar önce bir ara yapımına başlanan ancak daha sonra yarım bırakılan Kimeski Mahallesi’nin kaldırım ve yolu nihayet yapılıyor. 25 yıllık bir mahalle olan Kimeski’de bir haftadır süren çalışma ile ana caddede kaldırım, parka ve yol çalışması sürdürülüyor. Bu çalışmanın bir haftaya kadar sonuçlandırılması bekleniyor. Çalışma mahalle sakinleri tarafından olumlu bulundu.

Korkmaz’a Teşekkür

Günlerdir süren çalışmayı izleyen mahalle sakinleri, “25 yıllık bir mahalle olan Kimeski’de bugüne kadar kaldırım yoktu. Bir ara 2001 yılında çalışma başlatıldı. Ancak yarım bırakıldı. Ondan sonra da çalışma olmadı. Mevcut Belediye asfaltımızı yapmıştı. Çok da güzel olmuştu. Fakat, o asfalt da doğalgaz çalışması ile bozuldu. Şimdi hem yol yapılıyor hem de kaldırımlar. Belediye’ye ve Başkan Veli Korkmaz’a teşekkür ediyoruz” dediler.

Eksikler De Tamamlansın

Mahalle olarak artık toz ve topraktan, çamurdan kurtulacaklarını söyleyen vatandaşlar, “Mahallemizin artık ciddi bir eksiği kalmadı. Doğalgazımız da geldi. Yollarımız yapılıyor. Ara sokaklarda sıkıntı var. Oralar yapılmalı. Birkaç yere spor aleti ve çocuk oyun gurubu istiyoruz. Bir de mahalleye giriş yolu çok bozuk. Burada da çalışma olursa, mahalleli minnettar kalır” dediler.



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli