Anahtar Kelimeler:

Kamyona Arkadan Çarpmış!

Kamyona Arkadan Çarpmış!

 Kazanın Ayrıntısı

Kırıkkale`de cenazeden dönen otomobil kaza yaptı, 2`si çocuk 5 kişi hayatını kaybetti, 1`i ağır 2 kişi yaralandı. Yaralılar, Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi`ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Korkunç Kaza!

Kaza, Kırıkkale çevre yolu 11. kilometresinde meydana geldi. Kırıkkale`nin Delice ilçesindeki cenaze töreninden dönenleri taşıyan Harun Ertaşkın (35) idaresindeki 06 BV 567 plakalı otomobil, aynı yönde seyreden Recep Horoz yönetimindeki 06 04 1144 plakalı iş makinesine arkadan çarptı. Otomobilin motor kısmı, çarpma sonucu alev aldı. Kazada otomobilde bulunan Mevlide Şahin (35), Seyran Ertaşkın (32), Ahmet Ertaşkın (4), Ferit Ertaşkın (1) ile henüz ismi belirlenemeyen 1 kişi hayatını kaybetti.

1 Saat Kapandı

Otomobil sürücüsü Harun Ertaşkın ile Ahmet Berkay Ertaşkın da yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla önce Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi`ne, daha sonra Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi`ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazanın duyulması üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve sivil savunma ekibi ile polis ve jandarma sevk edildi. İtfaiye, motoru yanan aracı söndürdü. Kazadan sonra uzun araç kuyruğu oluştu. Kazayı duyanlar, olay yerine gelerek yakınları için ağıt yaktı. Yol, yaklaşık 1 saat yol trafiğe kapandı.



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu