Anahtar Kelimeler:

Atalay İlçelerde Açıklama Yaptı

Atalay İlçelerde Açıklama Yaptı

 Çağrı Merkezi Ve OSB Açıklaması

Bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Kırıkkale`ye gelen Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Kırıkkale Milletvekili Beşir Atalay, Silah İhtisas Organize Sanayi Bölgesi`nin (Osb) işlemlerinin tamamlandığını söyledi.

Keskin’e Geldi

Ziyaretlerine baba ocağı Keskin`den başlayan Atalay, ilk ziyaretini AK Parti ilçe teşkilatına gerçekleştirdi. Burada muhtarlar ve vatandaşlarla görüşmelerde bulunan Atalay, halkın taleplerini aldı. Öğle namazını Keskin Çarşı Camii`nde kılan Atalay, Keskin pazarını gezerek esnaflarla görüştü. Baba dostlarını ziyaret eden Atalay, ilkokulu burada bitirdiğini, anısının çok olduğunu söyledi. Daha sonra Keskin Kaymakamlığı`nda basının sorularını cevapladı.

OSB Açıklaması

Kırıkkale silah ihtisas Osb`nin ÇED raporunun da çıktığını vurgulayan Atalay, "Şimdi Valimiz Ali Kolat, şirket kuruluşunu oluşturuyor. Biliyorsunuz organize sanayi bölgeleri için bir şirket kuruluyor. Kırıkkale, Savunma Sanayi Müsteşarlığı, Makine Kimya Endüstrisi (MKE) bu şirketin ortağı ve bu kuvvetli bir şirket olacak. Buranın yeri belirlendi. Bakanlar Kurulu kararıyla tahsisi yapıldı. Ama şirket kurulması safhasına gelmesi önemli bir şeydir. Artık fiilen başlıyor. Bundan sonrası da alt yapı için temelin kazılması ve kazmanın vurulmasıdır." dedi. Atalay, MKE`yle ilgili Kırıkkale`nin orada hep temsili olmasını düşündüklerini ifade ederek, son 2 yıl içerisinde bu konuyu bir kaç defa dile getirdiklerini belirtti.

Çağrı Merkezi Konusu

MKE Yönetim Kurulu`nda yeni boşalma olduğunu dile getiren Bakan Atalay, "Şimdi Kırıkkale Vali Ali Kolat, sembolik olarak Kırıkkale`yi temsilen MKE Yönetim Kurulu üyesi oluyor. Onun kararını verdik. Şu günlerde ataması yapılacak. Bunun sembolik değeri yüksektir. Kırıkkale`nin en üst yöneticisi MKE`de de olacak ve bundan sonra MKE`yle Kırıkkale ilişkileri inşallah direkt bilgilenme içinde yürüyecek. Biz bunu Kırıkkale siyaseti için önemli görüyoruz. İl defe MKE`yle böyle iç içe girildi." diye konuştu. Çağrı merkezi çalışmasında son safhaya gelindiğini söyleyen Beşir Atalay, çağrı merkezi yeri için karar verildiğini ifade etti.



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli