Anahtar Kelimeler:

Girişimcilik Eğitimi Başlıyor

Girişimcilik Eğitimi Başlıyor

 Ahiler Kalkınma Ajansı (AHİKA), Aksaray`da Ağustos ayında iki ayrı girişimcilik eğitimi düzenleyecek. Bu konudaki çalışmalarla ilgili bilgi verildi.

AHİKA Çalışması

AHİKA, sorumluluk alanı olan Kırıkkale, Aksaray, Kırşehir, Nevşehir ve Niğde illerinde farklı dönemlerde gerçekleştirdiği uygulamalı girişimcilik eğitimlerine bir yenisini daha ekleyerek yeni girişimcileri ve kendi işini kurmak isteyenleri desteklemek amacıyla Aksaray`da Ağustos ayında 2 ayrı girişimcilik eğitimi düzenleyecek. İlk Eğitim, 12-20 Ağustos 2013 tarihlerinde AHİKA ve TÜMSİAD işbirliğiyle, ikinci eğitim ise 21-29 Ağustos 2013 tarihlerinde AHİKA ve AGİAD işbirliğiyle düzenlenecek.

Bilgi Verildi

Başvurular doğrudan TÜMSİAD ve AGİAD`a yapılacak. Söz konusu eğitimler için son başvuru tarihleri TÜMSİAD için 06 Ağustos 2013, AGİAD için 16 Ağustos 2013 olarak belirlendi. Her bir eğitimin kontenjanının 30 kişi ile sınırlı olduğu, eğitim sonunda katılımcılara sertifika verileceği belirtildi. Girişimcilik eğitiminden sertifika alan girişimciler, KOSGEB`in yeni iş kuranlara verdiği 30 bin TL hibe desteği veya 70 bin TL faizsiz kredi desteğine başvuru hakkına sahip olacak. 



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli