Anahtar Kelimeler:

Baba Ocağında İftar

Baba Ocağında İftar

 Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, baba ocağı olan Keskin’in Hacı Ömer solaklısı köyünde iftar yemeği verdi.

Misafirleri İle Tek Tek İlgilendi

Düzenlenen iftar programına gazete sahiplerinin yanı sıra köşe yazarları, Kırıkkale’de hizmet veren iş adamları, sanayici ve esnaflar katıldı. İftar programında Belediye Başkan Yardımcıları ve Birim müdürleri hazır bulundu. Başkan Korkmaz’ın babasının evinin önünde verilen iftar programı oldukça renkli görüntülere sahne oldu. Başkan Korkmaz masalar ile tek tek ilgilenerek misafirleri ile sohbet etti.

Geleneksel Hale Getirdik

İftar programının ardından Hacı Ömer Solaklısı köyünün en eski evlerinden ve ismi köy odası olan evde çay sohbeti yapıldı. Program sonrası iftara katılanlara teşekkürlerini ileten Başkan Korkmaz, “Bu iftarımızı geleneksel hale getirdik. Yıllardır köylülerimiz ve siz değerli arkadaşlarımızla bir araya geliyoruz. Birlik ve beraberlik açısından, insanlarımızla birlikte olmaktan oldukça mutluluk ve haz duyuyorum” ifadesinde bulundu.

Köylüler İle Uzun Sohbet

Başkan Korkmaz çay sohbeti esnasında köylüleri ile bu senenin buğday, arpa fiyatlarından bahsetti. Geçen yıla nazaran ürün kalitesinin düşük olduğunu söyleyen köylüler, bu konuda hükümetin bir çalışma yapması gerektiğini ifade ettiler. Başkan Korkmaz ve beraberindekiler geçmişten bahsederek, eskiyi yad ettiler.

 



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu