Anahtar Kelimeler:

Saadet Partisi İftarda Buluşturdu

Saadet Partisi İftarda Buluşturdu

 Kırıkkale Saadet Partisi tarafından Kırıkkale Celal Bayar parkında verilen 3 üncü geleneksel iftar yemeğine yoğun bir katılımı oldu.

Teşekkür Etti

Parti tarafından verilen iftar yemeğine eski İl Başkanı Veysel Kutluca merkez İlçe Başkanı Kırıkkale Anadolu Gençlik Derneği Başkanı Hasan Altın hanımlar komisyon üyeleri ve parti yöneticileri katıldı.

İftar yemeğinden sonra bir konuşma yapan Kırıkkale Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Vurgun, “Bugün geleneksel 3’üncü iftar yemeğimizi veriyoruz. Bizleri kırmayarak davetimize icap ettiğiniz için hepinize teşekkür ederim. 11 ayın sultanı olan ramazan ayının son günlerine yaklaşıyoruz. İnşallah aynı duygu ve heyecanla gelecek ramazan ayında da hep birlikte olmayı Allah hepimize nasip etsin” dedi.

Birlik Ve Beraberlik İçinde Olalım

Vurgun, “Mısırda yaşanan insanlık dışı olayları tüm dünya nefretle kınıyor. Hele ramazan ayında birçok Müslümanlara yapılan bu acımasız olayları biz Saadet Partisi olarak esefle kınıyoruz. Bu akan kanların durması için tüm dünya birlik içinde olması gerekiyor” açıklamasında bulundu. Saadet partisi Kırıkkale İl Başkanı Faruk Vurgun Mısırdaki gelişen olaylar saadet partisinin düşüncelerinin fikirlerinin ne kadar isabetli olduğunu gördünüz. Artık kan ve gözyaşı yerine kardeşçe yaşayalım birlik beraberlik içinde olalım” dedi. Yapılan yemek duası ile son buldu.

 



  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli