Anahtar Kelimeler:

Avukatlar İftarda Buluştu

Avukatlar İftarda Buluştu

 Kırıkkale Barosu tarafından MKE havuz başında verilen iftar yemeğinde avukatlar bir araya geldi. Yemekte birlik ve beraberliğin ön planda olduğu gözlendi.

Katılım Yoğun Oldu

Kırıkkale Barosu tarafından MKE havuzunda verilen iftar yemeğinde bir araya gelen avukatlar güzel bir akşam yaşadılar. Avukatların aileleri ile birlikte katıldığı iftar yemeğine savcılar, hâkimler, Baro Başkanı Ayhan Yılmaz, Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Baro yönetimi ve avukatlar katıldı. Yemek öncesinde iftara teşrif eden Avukatlara kısa bir konuşma yapan Baro Başkanı Ayhan Yılmaz “Bugün mübarek Ramazan ayında hep birlikte bir aradayız. Ramazan ayı küskünlüklerin bittiği, dostluğun sevginin muhabbetin başladığı bir aydır. Her yıl geleneksel olarak sürdürülen iftar yemeği ile birlikteliği bu yılda devam ettirmek istedik” dedi.

Zor Bir Meslek Yapıyoruz

Yılmaz, “Bugün bir arada olduğumuz için bütün meslektaşlarımıza teşekkür ediyorum. Dostluğun, birliğin beraberliğin en güzel ve hat safhalarda olduğu bir günde bir araya geldiğimiz için mutluyuz. Ramazan ayının baro yönetimindeki arkadaşlara siz değerli meslektaşlarımız olan avukatlara hayırlara vesile getirmesini temenni ederim. Zor bir mesleği yapıyoruz. Mesleğimizin zorluğunun bilincindeyiz, bu süreçte Ramazan ayı münasebetiyle bazen kalp kırmalar olabilir, bu kırgınlıkların bitirilerek ramazan ayının güzel bir ortamda geçmesi dileğiyle bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum” dedi.



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli