Anahtar Kelimeler:

Eylül'e Kadar Bitecek

Eylül

 Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Sulakyurt ilçesinde yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi

Yal Yapım Çalışması

2013 yılı KÖYDES programı kapsamında 2. kat asfalt yapımları devam eden Güzelyurt, Yeşilyazı, Ayvatlı ve Danacı köylerindeki yolları inceleyen Vali Ali Kolat, çalışmalar hakkında Kaymakam Harun Kazez`den bilgi aldı. Halkın en önemli ihtiyaçlarından birisinin yol olduğunu dile getiren Vali Kolat, yol yapım çalışmalarının aksatılmadan yürütüldüğünü söyledi.

Hızla Devam Ediyor

Güzelyurt`tan Danacı`ya kadar olan bölümdeki asfalt çalışmalarının sorunsuz bir şekilde ilerlediğini dile getiren Kolat, "Büyük bir özveri ile çalışmalar hızla devam ediyor. Bu güzel çalışmalarımızın ilçemize, belde ve köylerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Ayrıca emeği geçenlere de teşekkür ediyorum" dedi.

Eylül’e Kadar Bitecek

Vali Kolat ve beraberindeki heyet daha sonra yola dökülen asfalt çalışmalarını inceleyerek, teknik personelden bilgi aldı. Yapılan çalışmalar neticesinde 24 kilometre 2. kat asfaltlama, 3 kilometre de 1. kat asfaltlama çalışmalarının Eylül ayına kadar yapılarak tamamlanacağı kaydedildi. Vali Kolat`a incelemeler sırasında İl Jandarma Alay Komutanı Albay Harun Karabulut, İl Özel İdare Genel Sekreteri Atanur Aydın, Sulakyurt Kaymakamı Harun Kazez ve diğer yetkililer eşlik etti.



  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli