Anahtar Kelimeler:

Özhan Büyüledi

Özhan Büyüledi

 Ramazan Etkinliklerine Muhteşem Final

Türk Tasavvuf Musikisi sanatçısı Ahmet Özhan, Kırıkkale Belediyesi tarafından organize edilen ramazan etkinlikleri kapsamında konser verdi.

Yoğun Katılım Oldu

Kırıkkale Belediyesi tarafından Cumhuriyet meydanında Ramazan ayının ortasında başlatılan programların finali geçtiğimiz gün gerçekleştirildi. Ünlü Türk Tasavvuf Musikisi sanatçısı Ahmet Özhan’ın final konserini verdiği gecede cumhuriyet meydanı doldu taştı. Teravih namazı sonrası başlayarak yaklaşık 2 saat süren konsere, Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Bosna Hersek Büyükelçisi Damir Dzanko ile yaklaşık 5 bin kişi izledi.

Bosna Büyükelçisine Kur’an Hediyesi

Türk Tasavvuf Musikisi eserleri ve ilahiler seslendiren Özhan, Mevlana, Yunus Emre ve Hacı Bektaş Veli`den dizeler de okudu. Düzenlenen final programında Cumhuriyet Meydanı doldu taştı. Pamuk şeker ve şeker dağıtıldı. Programda Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz Bosna Hersek Büyükelçisine ceylan derisinden kuranı kerim hediye etti.

Farklı Bir Kırıkkale İçin Çalışıyoruz

Programda konuşan Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz “Ben halkımızın sevgi ve duasına talip oldum. Sevgi ve duayı kazanmak çok zordur. Düzgün duracaksınız, iyi hizmet edeceksiniz. Sosyo-kültürel olarak da hizmetleri daha iyi taçlandıracaksınız. Şimdiye kadar tüm halkımızla çok farklı bir Kırıkkale oluşturma çabası içinde olduk ve olmaya da devam edeceğiz” dedi.



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli