Anahtar Kelimeler:

Konsey Yüz Güldürdü

Konsey Yüz Güldürdü

 Kırıkkale Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Sosyal Konsey, Ramazan ayı için hazırlanan yardım paketlerini sahiplerine ulaştırdı.

Destekçilere Teşekkür

Ramazan ayı boyuncu 4 Bin aileye erzak 5 Bin kişiye giysi yardımında bulunduğunu söyleyen Sosyal Konsey Fahri Başkanı Nebahat Korkmaz, vatandaşların her zaman yanında olduğunu söyleyerek, yardımların devam edeceğini belirtti. Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz ve Sosyal Konsey Fahri Başkanı Nebahat Korkmaz, “Ramazan ayında bizi yalnız bırakmayan yardım bağışında bulunan esnaflarımız Çakır Yıldırım, Osman Acar, İsmail Bilgiç, Şeref Acar, İlhami Cilasun, Bekir Şahin, Bünyamin Karadoğan, Naim Bulduker, Şaban Ulusoy, Ali Türkoğlu, Necati Selen, Gültekin Asiltürk, Fuat Gökbulut, Hasan Ülger’e sonsuz teşekkür ederiz” dedi.

Hayırlara Vesile Olsun

Sosyal Konsey’den gıda yardımı ve giysi yardımı alan mağdur aileler böyle bir kuruluş olduğu için yardımları ve yardımlara vesile olan herkese teşekkür ettiler. Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, “Rahmet ayı olan Ramazan-ı Şerif ayını bitirmek üzereyiz. Allah yaptığımız ibadetleri kabul eylesin. Şimdiden Kırıkkaleli vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.



  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli
  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu