Anahtar Kelimeler:

Tava İzdihamı

Tava İzdihamı

 Kırıkkale`de bir işyeri Kadir Gecesi münasebetiyle müşterilerine değeri 10 - 15 lira olan teflon tavayı 1 liradan satacağını açıklayınca izdiham yaşandı.

Büyük Bölümü Tükendi

Kırıkkale Ankara Caddesi`ndeki bir mağaza, mahalli gazeteler aracılığıyla Ramazan ayına özel indirimle normalde 10 TL olan teflon tavanın fiyatını 1 lira indirdiğini duyurdu. Bir kişiye sadece 1 tava verileceği de belirtilen ilanda, indirimin bir güne özel olduğu da açıklandı. Sabahtan itibaren mağazaya gelmeye başlayan müşteriler, indirimli tavadan alabilmek için adeta birbirleriyle yarıştı. Birkaç saat içinde ayrılan tavaların büyük bölümü tükendi.

Destek Olmaya Çalıştık

Müşterilerin tavalardan alabilmek için zaman zaman izdihama yol açmasından dolayı tezgahtarlar zor anlar yaşadı. 1 liralık bin 500 adet ürün kısa sürede tükendi.Mağaza sahibi Yaşar Ayyıldız, "Ramazan`da ailelere en çok lazım olan bir ürünü bir günlüğüne zararına da olsa satmak istedik. Normalde 10 lira olan tavaları 1 liraya satışa sunduk. Bunu yaparak, Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine karınca kararınca destek olmaya çalıştık. Ayrıca insanların Kadir Gecesi`ni kutladık."dedi.



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli