Anahtar Kelimeler:

Huzurlu Bir Bayram Oldu

Huzurlu Bir Bayram Oldu

 Kırıkkale Ramazan Bayramı’nı huzurlu bir şekilde yaşadı. Bayramda trafik kazaları dışında bir sorun olmadı. Kazalarda alınan önlemler ile en aza indirildi.

Bayramlaşma Törenleri

Bayramın ilk günü Valilikte, ikinci günü Belediye’de bayramlaşma törenleri yapıldı. Partilerde de bayramın ikinci ve üçüncü günü bayramlaşma törenleri oldu. Bayramlaşma törenlerine ilgi ve katılım yüksek oldu. Valilik’teki törene AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kaan Köksal ve Ramazan Can’da katıldı. Belediye’deki törene de katılım ve ilginin her zamanki gibi yüksek olduğu gözlendi. Kırıkkale halkı da aile, akraba ve dost ziyaretlerinde bulundu.

Emniyet Önlemler Aldı

Kırıkkale Emniyet Müdürü Kadri Kartal, sorumluluk bölgesinde ek tedbirler alındığını ve sürücülerin sürekli olarak uyarıldığını söyledi. Kartal, Kırıkkale - Ankara, Kırıkkale - Samsun ve Kırıkkale- Kayseri güzergâhlarında trafik ekiplerinin sürekli denetim yaptıklarını da bildirdi. Emniyet Müdürü Kadri Kartal, trafik yoğunluğu açısında önemli iller arasında bulunan Kırıkkale’de özellikle bayram arifesi ve bayram tatili sonrasında normal trafik akışının en az iki kat artığını bunun mutlaka ek önlemlerin aldığını söyledi. Kartal bu bayramda ek önlem aldıklarını belirtti.

Önlem Açıklaması

Kartal, "Bayram öncesi ve sonrasında ek tedbirler alarak vatandaşların rahat seyahat etmelerini sağlamaya çalışıldı. Yol güzergâhlarındaki ekiplerimize takviye yaparak trafik akışının aksamamasını sağlamaya çalışıyoruz, bu arada ekiplerimizin başında bulunan amirlerimiz sürücüleri sürekli uyarıyorlar, ayrıca bayram tatili süresinin uzun olmasından dolayı yola çıkan sürücü sayısı günlere bölündüğü için yoğunluk tehlikeli boyutlara ulaşmadı, bu nedenle de kazalarda geçtiğimiz yıllara oranla büyük oranda düşüş yaşandı" dedi. Bayram boyunca asayiş konusunda da çalışmalar yaptıklarını belirten Kartal, arife günü ve bayram günlerinde polislerin güvenlik önlemlerini arttırdığını söyledi. 



  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı