Anahtar Kelimeler:

KÜ Personeli Bayramlaştı

KÜ Personeli Bayramlaştı

 Kırıkkale Üniversitesinde görev yapan akademik ve idari personel, Ramazan Bayramı nedeniyle Üniversite Konukevi`nde düzenlenen bayramlaşma töreninde bir araya geldi.

Bayramlaşma Programı

Rektör Prof. Dr. Ekrem Yıldız, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Çağlayan`ın hazır bulunduğu bayramlaşma etkinliğinde, dekanlar, daire başkanları, enstitü ve meslek yüksekokulları müdürleri ile çok sayıda akademik ve idari personel katıldı. Rektör Prof. Dr. Yıldız, burada yaptığı konuşmada, şunları söyledi: "Ülkemizin ve bütün İslam aleminin daha güzel, mutlu günlere erişmesi için dualarımızı eksik etmemeliyiz.  Bugün çoğu ülke huzursuz, bu yüzden hangi renk ve dinden olursak olalım hepimize büyük görev düşüyor.

Rektör Açıklama Yaptı

Herkes bu ülkenin vatandaşı ve her bir vatandaşımızın anlayışlı olması gerekiyor. Biz Kırıkkale Üniversitesi ailesi olarak Türkiye ve ilimiz için üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapmayı amaçlıyoruz. Bu vesile ile tüm Kırıkkale Üniversitesi ailesinin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, sağlıklı ve huzurlu nice bayramlar geçirmeyi temenni ediyorum." Üniversite bünyesindeki çalışanların da birbirleriyle sohbet etmeye fırsat bulduğu bayramlaşma töreni, çeşitli ikramlarla sona erdi.



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli