Anahtar Kelimeler:

STK'lara Ak Parti'yi Anlattılar

STK

 AK Parti’nin 12. Kuruluş yıl dönümü dolayısıyla parti heyeti Kırıkkale’deki STK’ları ziyaret ederek, sivil toplum kuruluşlarına parti çalışmalarını anlattılar.

Seri Ziyaretler Yapıldı

Ticaret ve Sanayi Odası ile başlayan ziyaret SMMMO, Gaziler ve Şehit Aileleri Derneği, Engelliler Derneği ve İşçi Emeklileri Derneği ile devam etti. Ziyaretlere AK Parti Milletvekilleri Oğuz Kaan Köksal ve Ramazan Can, Belediye Başkanı Veli Korkmaz, İl Başkanı Mehmet Demir, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Babayiğit, il Genel Meclisi Başkanı Mehmet Saygılı ve bazı partililer katıldı.

İstikrardan Bahsedildi

TSO ziyaretinde Köksal, AK Parti’nin ekonomik anlamda yaptığı yatırımlar ve atılımlardan bahsederek, ülkede ekonomik anlamda huzur ve istikrar olduğunu, böylece yatırımların arttığını söyledi. SMMMO başkanlığında da aynı konular gündeme geldi ve çıkarılan bazı yasalar konusunda bilgiler verildi.

Diğer Ziyaretler

Harp Malulü Gaziler ve Şehit Aileleri Derneği ziyaretlerinde de terör olayları, açılım süreci ve şu anda gelinen nokta konusunda bilgiler verildi. Uzun zamandır şehit haberleri gelmediği belirtildi ve açılım sürecinin önemine dikkat çekildi. Engelliler Derneği ziyaretinde partinin engellilere yönelik çalışmalarından bahsedilirken, İşçi Emeklileri Cemiyeti ziyaretinde de emekliler için yapılan olumlu çalışmalardan bahsedildi.



  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli
  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli