Anahtar Kelimeler:

Ahmet Yaman'ın Acı Günü

Ahmet Yaman

 Anadolu Ajansı serbest muhabirlerinden Ahmet Yaman’ın kayınbabası Emin Özbek (80) vefat etti. Özbek’in cenazesi Bahşılı’da toprağa verildi.

Cenaze Töreni Yapıldı

Anadolu Ajansı serbest muhabirlerinden Ahmet Yaman`ın kayınbabası Emin Özbek (80) vefat etti. Yaşlılıktan dolayı bir süredir rahatsız olduğu öğrenilen Emin Özbek’in vefatı ailesi ve sevenlerini üzdü. Çevresinde sevilen ve sayılan bir sima olarak bilinen Emin Özbek, hayırsever kişiliği ile tanınıyordu. Özbek’in cenaze törenine geniş katılım olduğu gözlendi.

Hayırsever Bir İsimdi

Özbek`in cenazesi, Bahşılı Hüseyin Onbaşı Merkez Caminde kılınan namazın ardından Osman Şenses kabristanlığında toprağa verildi. Makine Kimya Endüstrisi Kurumu`ndan emekli olan 5 çocuk sahibi Emin Özbek`in, hayattayken çeşitli yardım kurumlarına hayırlarda bulunduğu öğrenildi. Cenaze töreninde Özbek ve Yaman aileleri taziyeleri kabul ettiler.

Geniş Katılım Oldu

Kırıkkale Valisi Ali Kolat, bir süre önce Bahşılı’da örnek sera yapımında arsa desteğinde bulunan Emin Özbek’i ziyaret ederek teşekkürlerini iletmişti. Emin Özbek, gazeteci Ahmet Yaman’ın ve Bekir Karagöz’ün kıyınpederi, eski hastane müdürü Mücahit Özbek, okul müdürü Sefayet Özbek ve Hidayet Özbek’in babası oluyor. Cenaze törenine Bahşılı ve Kırıkkale’den çok sayıda katılım olurken, gazeteciler de meslektaşlarını yalnız bırakmadı. 



  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli
  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu