Anahtar Kelimeler:

Sadıç Ve Petek Ailelerinin Mutlu Günü

Sadıç Ve Petek Ailelerinin Mutlu Günü

 Bayrak Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mustafa Sadıç’ın kızı Kübra ve Gazetenin Müessese Müdürü Davut Petek’in oğlu Orhan düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi. Gazioğlu Düğün Salonunda yapılan muhteşem düğün töreninde Kırıkkale bürokrasisi, siyaset camiası, iş dünyası ve basın camiası bir araya geldi.

Kına Gecesi Yapıldı

Bayrak Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mustafa-Fadime Sadıç’ın biricik kızı Kübra, Gazete Müessese Müdürü Davut-Melek Petek’in oğlu Orhan ile hayatını birleştirdi. Kübra ve Orhan çifti için ilk tören Gürler Mahallesinde bulunan Sadıç ailesinin baba ocağında yapıldı. Düzenlenen kına gecesinde genç çift doyasıya eğlenirken, sevenleri de mutluluklarına ortak oldu. Kına gecesinde gelin kızın babası Mustafa Sadıç ve damadın babası Davut Petek genç çiftin mutluluklarını oyunlar oynayarak paylaştılar.

Nikah Töreni

Düğün merasimi Gazioğlu açık hava düğün salonunda gerçekleştirildi. Rengarenk donatılan düğün salonunda genç çift doyasıya eğlenirken, sevenleri mutluluklarına ortak oldu. Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur’un kıydığı nikahta Çiçeği burnundaki genç çiftin nikah şahitliğini Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Kırıkkale eski milletvekilleri Turan Kıratlı, Murat Yılmazer, Kırşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Mehmet Öncel, Çerikli Belediye Başkanı Emin Şahin, AK Parti İl Başkanı Mehmet Demir, Polis Memuru Adem Tecgel ve Gazeteci Pınar Topul yaptı.

Kolat’da Katıldı

Kübra-Orhan çiftinin nikâh şahitliğini yapan Kırıkkale Valisi Ali Kolat genç çifte bir ömür mutluluklar diledi. Evliliğin kutsal bir müessese olduğunu hatırlatan Vali Kolat, genç çifte bir yastıkta mutlu bir şekilde yaşlanmaları temennisinde bulundu. Çiçeği burnundaki çifte evlilik cüzdanlarını veren Vali Kolat, “Yaşamda daima el ele vererek tüm sıkıntıların üstesinden gelebilirsiniz. İnanıyorum ki cemiyete örnek olacak bir aile teşkil edeceksiniz” dedi. Nikahı kıyan Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur ve diğer Nihat şahitleri de genç çifti ilk tebrik edenlerden oldular.

Eğlendiler

Nikâh merasiminden sonra genç çift pisti hiç boş bırakmayarak doyasıya eğlendiler. Kübra ve Orhan çiftini sevenleri de pistte de yalnız bırakmadı. Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mustafa Sadıç’ın kızı ile yaptığı dansta duygulanması gözlerden kaçmazken, Çerkez oyunları geceye damgasını vurdu. Sadıç’ın Çerkez olan eşi Fatma Sadıç Çerkez oyunuyla genç çiftin mutluluklarına ortak oldu. Damadın babası Davut Petek ise pisti boş bırakmayarak mutlu çiftin sevinçlerini paylaştı. Sadıç ve Petek ailesini Kırıkkale bürokrasisi, siyaset camiası, basın camiası, iş dünyası ve yakınları yalnız bırakmayarak sevinçlerine ortak oldular.

 

 



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı