Anahtar Kelimeler:

Biz Kırıkkale İçin Varız

Biz Kırıkkale İçin Varız

 Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Belediye Başkan A. Adayı işadamı Serdar Yarar, esnafla olan buluşmalarına devam ediyor.

Çalışma Yapılmalı

Acemi Birliğinin ilimize getirilmesi konusundaki yapmış olduğu çalışmalardan dolayı Doğu Caddesi ve Menderes Caddesi esnaflarının teşekkür ettiği Belediye Başkan A. Adayı Yarar `Kırıkkale`mize yapılacak en küçük çalışmada biz her zaman maddi manevi varız` dedi. Esnaf ziyaretlerini sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Belediye Başkan A. Adayı işadamı Serdar Yarar, Doğu Caddesi ve Menderes Caddesi esnafları ile bir araya gelerek çalışmaları hakkında bilgi verdi. Yarar bu konuda çalışma yürütülmesi gerektiğinin altını çizdi.

Esnaftan Destek

Çalışmalarını yakından takip ettiklerini dile getiren ve esnaflara olan yakın ilgilerinin kendilerini memnun ettiğini ifade eden Menderes ve Doğu Caddeleri esnafları `Acemi Birliği konusunda gerek Milliyetçi Hareket Partisi il teşkilatının gerekse sizlerin hassasiyetinden dolayı teşekkür ederiz. Broşür bastırarak gazetelere demeçler vererek esnafın yanında olduğunu gösterdiniz. Acemi birliği konusu sadece esnaf açısından değil  Kırıkkale açısından da büyük bir şanstır. Bunu iyi değerlendirmek lazım” dediler. 



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli