Anahtar Kelimeler:

AGİAD'da Başkanlık Değişimi

AGİAD

 Kırıkkale’de yaptığı sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren Anadolu Genç İşadamları Derneği’nde (AGİAD) başkanlık değişikliği yapıldı.

Devir Teslim Töreni

Kandemirler Lokantası’nda eski başkan, yeni başkana hoş geldin yemeği düzenledi. Yemeğe Anadolu İş Adamları Federasyonu (ANFED)Yönetim Kurulu Başkanı ve TUSKON Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Rahmi Bıyık, Başkan Yardımcısı Harun Akçe, eski AGİAD Başkanı Musa Aksoy, yeni AGİAD  ve Sarıoğulları AVM Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Sarı, eski AGİAD başkanlar ve işadamları katıldı. Yeni yönetime çalışmalarında başarılar dileyen Başkan Bıyık, AGİAD’ın çalışmalarını taktirle izlediklerini söyledi.

İş Adamlarının Önemi

ANFED’in TUSKON’a bağlı bir federasyon olduğunu açıklayan Bıyık, iş hayatında kurumsallaşmanın önemine değinerek, “Önceden iş adamları oturarak diğer ülkelere ihracatlar yapıyorlardı. O devir tamamen bitti. Şimdi ise, iş adamları ülkelerin ayaklarına gittiği zaman iş oluyor. Bunun en güzel örneğini Afrika’da yaşadık.” dedi.  TUSKON’un Afrika açılımında en büyük katkıyı Türk okullarının sağladığını açıklayan Başkan Bıyık, “Bu okullar olmasaydı, Afrika açılımı gölgede kalırdı. AGİAD üyeleri olarak, dışa açılın. Mutlaka başaracaksınız. Tanıdığım birçok kuruluş küçükken büyüdüler ve Avrupa ile yarışır duruma geldiler.” diye konuştu.

Bayrağı Devraldık

Sözlerinin sonunda işadamlarına seslenen Bıyık, “Mutlaka marka olun. Marka olduktan sonra kazancınızın üçte ikisini size marka kazandırır. Marka olmak için fuarlara katılın. Fuarlar sizin marka olmanızda en büyük etkendir.” şeklinde konuştu. AGİAD bayrağını yeni başkana vermekten son derece mutlu olduğunu söyleyen eski başkan Musa Aksoy da “Yıllardır bu bayrağı alnımızın akıyla taşıdık. Bundan sonrada yardımlarımızı devam ettireceğiz. Yeni yönetime başarılar diliyorum.” dedi.  Eski başkanın fikirlerine her zaman ihtiyaç duyacaklarını belirten AGİAD Başkanı Fatih Sarı ise “Yeni bayrağı devraldık. İnşallah bu bayrağı en yüksek zirveye dikmek için çalışmalarımıza şimdiden başladık. Bu konuda herkesin desteklerini bekliyoruz.” diye açıklama yaptı.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı