Anahtar Kelimeler:

Vatandaş Çok Tepkili!

Vatandaş Çok Tepkili!

 Bu Kadar Da Olmaz!

Kırıkkale’de şehir merkezinde sokak düğünlerinin yasaklanması, düğün salonlarının fiyatını çok artırdı…

Böyle Olmamalı

Kırıkkale’de düğün yapacak kişiler 20 bin lirayı gözden çıkarmak zorunda. Merkezde sokak düğünlerinin yasaklanması vatandaşları olumsuz etkiledi. Sokak düğünleri yasaklanırken, vatandaşlar mecburen düğün salonlarında düğün yapmak zorunda kalıyor. İşte sorun da burada çıkıyor. Salonların fırsattan istifade ederek fiyatları iki hatta üç katına çıkardığı gözleniyor.

Rakamlar Çok Yüksek

Salonda düğün yapacak bir kişi en az 7 bin lirayı gözden çıkarmak zorunda. Bu da en düşük rakamla oluyor. Salon kirası 7 bin liradan başlıyor. Geri kalan masrafların da üst üste binmesi ile bir kişi düğün için en az 20 bin lira harcıyor. Salon fiyatlarının çok astronomik rakamlara çıktığı gözlenirken, bu olumsuzluk vatandaşların tepkisini çekiyor.

Vatandaşın Önerisi

Konuyla ilgili açıklamada bulunan bir çok kişi, “Düğünler yasaklanınca, salan kiraları da arttı. Çok yüksek rakamlar istiyorlar. Yasak vatandaş için alınmış güya. Bundan vatandaş zararlı çıkıyor. Hani vatandaş içindi” diyorlar. Buna bir çözüm bulunmasını isteyen vatandaşlar, okul avlularının düğünler için kullanılabileceğini ifade ediyorlar.



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli