Anahtar Kelimeler:

Mahalleli Hırsıza Geri Adım Attırdı

Mahalleli Hırsıza  Geri Adım Attırdı

 Kırıkkale’nin Kimeski Mahallesi’nde yollara döşenen parke taşlarını çalan hırsızı gören mahalleli, çalınan taşları geri getirtti ve hırsıza geri adım attırdı…

Taşları Çalmaya Kalktı

Kimeski Mahallesi’nde önceki gece saat 02:00 sularında yaşanan olay şöyle gelişti: “Herkes uykuya dalmışken, yol kenarlarında çalışmada kullanmak için istiflenen taşların üç kişi tarafından çalındığı tesbit edildi. Kendi evi önündeki taşlara dokunmayan, başka evlerin önündeki taşları çalan hırsız, parke taşlarını avlusunun içine atmaya başladı. İki el arabası yükü taş çalan hırsız, mahalle sakinlerinin durumu görmesi ve uyarması üzerine evine kaçtı.

Mahalleli Tepki Gösterdi

Sabah saatlerinde taşların çalındığını söyleyen ve hırsıza tepki gösteren mahalleli, taşları geri istedi. Önce taşları çalmadığını söyleyen zanlı, daha sonra taşları el arabası ile geri getirdi. Zanlı, taşları çaldığı yere tek tek geri dizdi. Mahalle sakinleri, mahallede son zamanlarda her türlü hırsızlık olayının arttığını belirterek, duruma tepki gösterdi. Mahalle sakinleri bu konuda önlem alınmasını istedi. Aynı kişi mahallede daha önce bakır tencere ve kazan, geçtiğimiz günlerde ise bir evin avlusundan kurutulmaya bırakılan biber çalmıştı.

Mahallede Huzur Kalmadı

Mahalle sakinleri, daha önce de benzer hırsızlık olaylarının yaşandığını söyleyerek, “Hırsızlık vakaları artmaya başladı. Kimin yaptığı biliniyor. Bu konuda önlem alınmasını istiyoruz. Bir gün elimizden bir kaza çıkacak. Mahalleli bıktı artık. Mahallede tat ve huzur bırakmadılar. Son derece sakin olan mahallenin huzurunu ve rahatını kaçırdılar. Bu büyük bir ahlaksızlık. Jandarma mı, polis mi kim bakıyorsa gereğini yapsın” dediler.



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli