Anahtar Kelimeler:

Büyüklerin kim senin?

Büyüklerin kim senin?

 İşin kolayını bulmuş!

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dilek Öztaş, hastane içinde baskı kurmak ve otoritesini göstermek için işin kolayını bulmuş…

Atalay’ı kullanıyor

İddialara göre hastane içinde otoritesini göstermeye çalışan Dilek Öztaş, “Büyüklerim böyle istiyor” ifadesini sıkça kullanıyor. Büyüklerimden kastının Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay olduğu söyleniyor. Usulsüz, saçma ve tepki çeken uygulamalarına destek amacıyla “Büyüklerim böyle istiyor” dediği ileri sürülen Öztaş’ın Beşir Atalay’ın resmini de odasına astırdığı ve adını kullandığı belirtiliyor.

Geriye gidiyoruz

Uygulamaları ile Kırıkkale’de sağlık alanını rezil bir hale getiren Genel Sekreter’in bu durumundan Beşir Atalay’ın henüz haberi yok gibi. Çünkü haberi olması durumunda müdahale etmesi bekleniyor. Genel Sekreter’in uygulamaları ile sağlık alanında Kırıkkale hep geriye gidiyor. Bu durum artık yerel basına da yansımaya başladı. Yerel basın bu konuyu günlerce haber yaptı.

Gardiyanı aldı!

Öte yandan bir gardiyanı otel hizmetleri müdürü olarak hastaneye alan Genel Sekreter’in benzer başka uygulamaları da var. Bu da tepki çekiyor. Özellikle siyasi yakınlarını alması dikkatlerden kaçmıyor. Hastanede hizmet aksıyor, taşınma işlemi tamamlanamıyor. Sürekli toplantılar yapılıyor ama netice yok. Bu arada, hastanede yıllarca bakımla çevreyi güzelleştiren ağaçlarda bakımsızlık ve ilgisizlikten kurumuş durumda.



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli