Anahtar Kelimeler:

Rekortmen Sporcu Gelecek

Rekortmen Sporcu Gelecek

 Türkiye Yüzme Federasyonu ve Turkcell`in işbirliğiyle 17 ilde düzenlenecek tarama çalışmasına, ABD`li eski ünlü yüzücü Michael Phelps`in antrenörü Bob Bowman başdanışmanlık yapacak.

Önemli Bir Çalışma

Türkiye Yüzme Federasyonu ve Turkcell`in işbirliğiyle hayata geçirilen ve yüzmede 100 bin lisanslı sporcuya ulaşılması projesinin ilk çalışması olarak hazırlanan "Turkcell Yüzme Günleri", yarın başlayacak. Toplam 17 ilde, 8-12 yaş arası yüzücü adaylarının taranacağı ve ABD`li eski ünlü yüzücü Michael Phelps`in antrenörü Bob Bowman başdanışmanlığında gerçekleştirilecek olan organizasyon, ilk olarak yarın Adana ile Trabzon, 8 Eylül Pazar günü de Gaziantep ile Giresun illerinde düzenlenecek.

Kırıkkale Programı

Organizasyon kapsamında 4 bin çocuğun taramadan geçirilmesi ve ulusal veri tabanı için bilgi toplanması amaçlanıyor.Turkcell Yüzme Günleri etkinliğinin illere göre programı şöyle: Yarın: Adana, Trabzon8 Eylül Pazar: Gaziantep, Giresun14 Eylül Cumartesi: Kayseri  15 Eylül Pazar:   Sivas, Van21 Eylül Cumartesi:   Sakarya, Konya22 Eylül Pazar:   Denizli, Kocaeli28 Eylül Cumartesi:   İstanbul,29 Eylül Pazar İstanbul, Çanakkale5 Ekim Cumartesi:   Kastamonu, Aksaray6 Ekim Pazar: Çankırı, Kırıkkale.



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli