Anahtar Kelimeler:

Festivaller İptal Edildi

Festivaller İptal Edildi

 Kırıkkale’nin Yahşihan içleminde yapılacak olan Yoğurt Festivali ile Karakeçili ilçesindeki Kültür Şenliği bu yıl iptal edildi.

Yahşihan İptal Edildi

Yahşihan Belediyesi tarafından bu yıl 3’üncüsü düzenlenecek olan Yoğurt festivali Mısır ve Suriye’deki katliamlar nedeniyle iptal edildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur , “Mısır ve Suriye başta olmak üzere dünyanın birçok İslam ülkesinde akıtılan kan ve yapılan zulümler kanayan yara haline gelmiştir." dedi. Çocukların, kadınların katledilmesine seyirci kalamayacaklarını ifade eden Sungur, "Diliyorum ki bu çaresizlik ortadan kalkar.

Karakeçili De İptal

Bizler de acımasızca katledilen Müslüman kardeşlerimizin acılarına ortak olmak adına daha önceden ilçemizde yapmayı planladığımız Yoğurt Festivali` iptal etmiş bulunmaktayız. Kim olursa olsun zalimin karşısında, mazlumun yanındayız. Yaşanan bütün bu acıların tükenmesi ve dökülen kanların son bulmasını temenni eder, şehitlik mertebesine erişen Müslüman kardeşlerimize yüce Allah’tan rahmet, geride kalan yakınlarına başsağlığı dilerim." şeklinde konuştu. Karakeçili Kültür Şenliği de aynı gerekçe ile iptal edildi.



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu