Anahtar Kelimeler:

Şiddete Tepki

Şiddete Tepki

 İl Sağlık Müdürü Tepki Gösterdi

Sağlık İl Müdürü Mustafa Uzun, geçtiğimiz günlerde bir hasta tarafından darp edilen doktora yönelik saldırıya tepki gösterdi.

Müdür Tepki Gösterdi

Sağlık İl Müdürü Mustafa Uzun, açıklamasında şunları söyledi: “Her kim tarafından ve her ne sebeple yapılırsa yapılsın, sağlık çalışanlarını hedef alan sözlü ve fiili saldırılar, aslında sağlık çalışanlarına değil, insanımızın topyekûn sağlığına yapılmış bilinçsiz, kabul edilemez ve affedilemez hareketlerdir. Kendisini veya yakınını iyileştirmek için var gücüyle çalışan sağlık çalışanlarına sözlü ve fiili şiddet uygulamak, akli muhakeme ve vicdani muhasebe içinde olanların asla yapmayacağı ve yapamayacağı hastalıklı bir tavırdır.

Geçmiş Olsun Dileği

İnsan sağlığı ve hayatı ile ilgili konuda fedakârca çalışan; hekiminden, hemşiresine, hasta bakıcısından, acil sağlık hizmetleri görevlisine kadar tüm sağlık çalışanlarının, insanları sağlıklarına kavuşturmak amacıyla mücadele ettiklerini unutmamak gerekmektedir. Son olayda, Kırıkkale Üniversitesi Süleyman Demirel Eğitim ve Araştırma Hastanesinde beyin cerrahisi bölümünde asistan doktor olarak görev yapan meslektaşımız Sayın Dr. Egemen Nursoy’a hastası tarafından yapılan şiddet eylemini kınıyor. Bu tarz olayların bir daha yaşanmamasını diliyorum.”



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu