Anahtar Kelimeler:

Belediyeden Memura Büyük Jest

Belediyeden Memura Büyük Jest

 Bayram İkramiyesi 500 Lira

Hacılar Belediye Başkanı Memduh Bağrıaçık, BEL-BİR-SEN Kırıkkale Şube Başkanı Tuncay Bulut’la bir araya geldi. Bu görüşmenin ardından memurlara müthiş bir jest ortaya çıktı.

Denge Sözleşmesi

Sosyal Denge Sözleşmesi adı altında BEL-BİR-SEN’le imzalanan anlaşma Belediye de çalışan Memurları Son derece memnun etti. Anlaşmaya göre Memurlara Net 500 Türk Lirası zam ve Kurban Bayramında 500 Türk Lirası İkramiye verilmesi hususunda anlaşmaya varıldı. Anlaşmanın imzalanmasının ardından Başkan Bağrıaçık; Biz işçimizi memurumuzu halkımızı çok seviyoruz. Her zaman onların yanındayız. Onlar mutlu olduğu sürece ben hep mutluyum. Biz Halkımızla, İşçimizle, Memurumuzla bir aileyiz bir bütünüz. Bu güçlü aileyi kimse ama hiç kimse yıpratamaz. Bizim bağımız ve bağımlılığımız o kadar güçlü ki sevginin ötesinde bir durum diye konuştu.

Memurlar Sevindi

Anlaşmanın ardından Başkan Bağrıaçık’a teşekkür etmek için makamına ziyaret de bulunan memurların son derece mutlu ve memnun oldukları gözlendi. Her biri ayrı ayrı Başkan Bağrıaçık’a teşekkür ederek, “başkanımız bizi bayramdan önce unutmadı ve bu büyük jesti bize layık gördü, Allah razı olsun Başkanımızdan çok teşekkür ederiz” şeklinde konuştular.



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli