Anahtar Kelimeler:

Seçime Hazırız Ve İddialıyız”

 Seçime Hazırız Ve İddialıyız”

 Köksal Açıklama Yaptı

Milli Savunma Komisyonu Başkanı AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, partisinin il binasında yaptığı toplantıda Kırıkkale`nin yapılan hizmetlerle geliştiğine dikkat çekti.

Partide Toplantı

Köksal, "Bize oy versin vermesin buraya gelen herkesin derdini dinliyoruz. Biz hizmetimizi yapalım takdir vatandaşımızındır. Biz asla partizanlık değil iktidar olmanın sorumluluğuyla hareket ediyoruz. Önümüzdeki günlerde meclis açılacak hazırlıklar devam ediyor. 1 Ekim`den sonra Türkiye`yi yoğun bir gündem bekliyor. MKE`de Çelik Fabrikasıyla ilgili önemli gelişmeler var. Biz büyük işlerle uğraşıyoruz. Dereceden herkes geçer biz çaydan geçmenin peşindeyiz. Bir taraftan MKE bir taraftan silah organize sanayi, işte üniversitedeki teknopark ile ilgili çalışmalar var. Kırıkkale olarak avantajımız var. Kırıkkale olarak bir başbakan yardımcımız var. Kırıkkale siyaseti ve insanı için önemli bir olay. Böyle bir ortam içinde hizmetler güzel güzel yürüyor" dedi.

Seçime Hazırız

Seçim çalışmalarıyla ilgi konuşan Köksal, AK Parti`nin yerel seçimlere hazır olduğunu söyledi. Köksal, "Ankara genel merkezde il başkanları toplantımız oldu, onun akabinde de il, ilçe ve belde belediye başkanlarının katılımıyla toplantılar gerçekleştirildi. Önümüzdeki seçimin stratejisi, ne anlama geldiği ve önemi üzerine vurgular yapıldı. seçim takvimi başlamamış olmakla birlikte AK Parti olarak biz her şeye önceden hazırız. Teşkilatlarımız sandık görevlilerinin eğitimlerini yapıyor ve yüzde 90`na gelindi. seçime hazırız ve iddialıyız. Bütün belediyeleri almak için uğraşıyoruz. Bu bizim hedefimiz, takdir vatandaşımızın. Vatandaş yapılan şeyleri görüyor, takdir edeceğine inanıyoruz" dedi.



  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu