Anahtar Kelimeler:

Gazilere Destek Ziyareti

Gazilere Destek Ziyareti

 Sohbet Ettiler

Tüm Çalışanlar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Cengiz Acar, Dernek Üyeleri ile beraber, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneğini ziyaret etti.

Ziyarette Bulundular

Ziyaretlerinde Dernek Başkanı Cengiz Acar” 19 Eylül Gaziler Haftası münasebeti ile Derneğinizi ziyaret ederek Aziz Şehitlerimizin aileleri ile Kahraman Gazilerimizle bir arada olmak sohbet etmek ve Gaziler Gününü kutlamak istedik. Bu Vatan için canını, kanını hiç sakınmadan feda eden Şehitlerimize ve Gazilerimize minnet borçluyuz. Siz değerli Şehit aileleri ve Gazilerimizin dertleriyle dertlenmek sorunlarıyla ilgilenmek, mutluluklarını paylaşmak bizim için olmazsa olmazımızdır” dedi.

Destek Açıklamaları

Dernekte hazır bulunan Şehit aileleri ve Gazilerle sohbet eden Tüm Çalışanlar Kültür ve Dayanışma Derneği üyeleri Dernek Başkanı Rıfat Öcal’dan Dernek faaliyetleri hakkında bilgi aldılar. Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Rıfat Öcal, Gaziler Günü Münasebeti ile kendilerini ziyaret ederek yalnız bırakmayan Tüm Çalışanlar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Cengiz Acar ve Dernek Üyelerine teşekkür etti.



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu